توسعه تکنولوژی به همراه طول رشد کوتاه کدوییان در گلخانه ها باعث گسترش تولید این محصولات در ایران شده است. عوامل و فاکتورهای زیادی به عنوان محدود کننده توسعه گلخانه ها و تولید خیار گلخانه ای شناخته شده است. از جمله این عوامل میتوان به آلودگی ارقام مختلف خیار گلخانه ای به فیتوپلاسماهای عامل فیلودی (برگسانی) خیار گلخانه ای نام برد.
این فیتوپلاسماها در طبیعت توسط زنجرک ها منتقل شده و بیماری در بعضی از مناطق کشور به دلیل عدم رعایت اصول و استانداردهای پیشگیری از وقوع آلودگی تا ۸۲ درصد در گلخانه ها گسترش یافته است. گیاهان آلوده قابل علاج نبوده و به دلیل عقیمی بوته در اثر آلودگی، تولید خیار غیر قابل اقتصادی بوده و در پاره ای موارد منجر به شخم گلخانه توسط گلخانه دار شده است. در این دستورالعمل روشهای پیشگیری از وقوع آلودگی و کاهش خسارت بیماری ارائه شده است.