جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

دانلود دستورالعمل فنی تولید سیب زمینی تراریخته مقاوم به بید سیب زمینی

دستورالعمل فنی تولید سیب زمینی تراریخته مقاوم به بید سیب زمینی
دانلود از طریق اشتراک ویژه
فرمت فایل: PDF
تعداد صفحات: 44
سال انتشار: 1402

اشتراک رایگان

رایگان بدون محدودیت زمانی
  • دانلود روزانه 5 فایل از بین فایل های رایگان
  • دانلود فایل های اشتراک ویژه

اشتراک 1 ماهه

تومان 50 هزار 30 روز
  • دانلود روزانه 5 فایل از بین فایل های رایگان
  • دانلود روزانه 5 فایل از بین فایل های اشتراک ویژه

اشتراک 3 ماهه

تومان 100 هزار 90 روز
  • دانلود روزانه 5 فایل از بین فایل های رایگان
  • دانلود روزانه 10 فایل از بین فایل های اشتراک ویژه

اشتراک 6 ماهه

تومان 180 هزار 90 روز
  • دانلود روزانه 10 فایل از بین فایل های رایگان
  • دانلود روزانه 15 فایل از بین فایل های اشتراک ویژه

بید سیب زمینی از آفات زیان بار سیب زمینی در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری دنیا و از جمله ایران است. تلاش برای اصلاح ارقام سیب زمینی مقاوم به این آفت با روشهای سنتی چندان موفقیتی نداشته است. مهندسی ژنتیک یکی از روشهای اصلاحی جدید برای تولید گیاهان مقاوم به آفات محسوب میشود.

امروزه سطح وسیعی از مزارع کشاورزی دنیا زیر کشت محصولات حاصل از مهندسی ژنتیک قرار دارند. فناوری تراریخته با هدف تولید گیاهان مقاوم به آفات و بیماریها و افزایش کیفی و کمی محصولات زراعی موفقیت زیادی در عرصه تولید محصولات کشاورزی داشته است. گیاهان Bt از جمله محصولات تراریخته ای هستند که با هدف تولید گیاهان مقاوم به آفات در محصولاتی مانند پنبه، ذرت، سیب زمینی و … به کار گرفته شده اند.

در ایران هم تحقیقات زیادی در زمینه تولید محصولات تراریخته انجام شده است. از جمله این محصولات تولید سیب زمینی تراریخته مقاوم به آفت بید سیب زمینی است. در این دستورالعمل تلاش می شود فرایند تولید این محصول به صورت مرحله به مرحله شرح داده شود. بدیهی است با اندکی بازنگری و اصلاح میتوان دستورالعمل پیوست را برای انتقال سایر صفات به گیاه سیب زمینی با روش مهندسی ژنتیک استفاده نمود.

فهرست مطالب

پیش نمایش 4 صفحه اول