جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

دانلود کتاب علوم و فن آوری گوشت و فرآورده های گوشتی

کتاب علوم و فن آوری گوشت و فرآورده های گوشتی
دانلود از طریق اشتراک ویژه
فرمت فایل: PDF
تعداد صفحات: 317
سال انتشار: 1384

کتاب علوم و فن آوری گوشت و فرآورده های گوشتی در 317 صفحه، با فرمت PDF منتشر شده و سال انتشار آن 1384 است. هم اکنون می توانید این فایل را با ثبت نام در سایت دانلود کنید.

گوشت مادۀ پروتئینی با ارزشی است که از عضلات مهره داران تهیه می شود. علوم و صنایع گوشت، مجموعه فن آوری و دانشی است که در جریان کشتار دام زنده و تبدیل عضلات آن به گوشت قابل مصرف به کار گرفته می شود. در این مسیر به عوامل مهمی از جمله نرمی و تردی گوشت، رنگ، بو، شرایط بهداشتی و مدت نگهداری گوشت توجه می شود. رنگ اولین عاملی است که برای مصرف کننده گوشت مطرح است و عوامل دیگر، پس از آن مد نظر قرار می گیرد.

گوشت از منابع مهم پروتئینی به شمار می آید. غنی بودن آن از پروتئین های حاوی اسیدهای آمینه ضروری و مواد معدنی مانند آهن و روی، انواع ویتامین و نیز انرژی کافی برای بدن سبب طبقه بندی آن در زمره بهترین و کامل ترین مواد غذایی می شود.

ارزش غذایی پروتئین گوشت، در مقایسه با پروتئین گیاهی به مراتب بیشتر است. زیرا علاوه بر کمیت، کیفیت پروتئین نیز در تغذیه انسان مطرح است. بعضی از اسیدهای آمینه در بدن ساخته نمیشوند؛ در نتیجه باید همراه مواد غذایی وارد بدن شوند. پروتئین گوشت حاوی مقادیر قابل توجهی از اسیدهای آمینه ضروری است. مقدار این اسیدها در پروتئین ماهیچه ها به مراتب بیشتر از پروتئین های بافت پیوندی (کلاژن) است. انواع و درصد اسیدهای آمینه موجود در پروتئین گوشت حیوانات گوناگون تقریباً یکسان است و چگونگی تغذیه دام در ترکیبات اسید آمینه گوشت تغییری ایجاد نمی کند.

فهرست مطالب

پیش نمایش 10 صفحه اول
برای دانلود این فایل و 100ها فایل دیگر ثبت نام کنید

اشتراک رایگان

رایگان بدون محدودیت زمانی
  • دانلود روزانه 2 فایل از بین فایل های رایگان

اشتراک 30 فایل

تومان 99 هزار 3 ماه
  • دانلود 30 فایل از بین تمام فایل های سایت

اشتراک 60 فایل

تومان 199 هزار 6 ماه
  • دانلود 60 فایل از بین تمام فایل های سایت

اشتراک 100 فایل

تومان 299 هزار 1 سال
  • دانلود 100 فایل از بین تمام فایل های سایت