اولین و مهمترین اقدام در فرایند بررسی و کنترل محصولات زراعی وارداتی، جداسازی و شناسایی قارچ ها است تا کارشناسان حوزه بهداشت و سلامت و حفظ نباتات و امور قرنطینه بتوانند جهت ترخیص بهترین و درست ترین تصمیم را اتخاذ نمایند.
در این نشریه ترویجی سعی شده است روشهای ساده و سودمندی جهت جداسازی قارچ های مهم ذرت (از نظر تولید میکوتوکسین ها، قرنطینه و بیماری شناسی گیاهی) همراه ویژگی های قارچ شناسی جنس های مورد مطالعه و گونه های مهم هر جنس جهت استفاده کارشناسان بررسی کننده سلامت محصولات غذایی، کارشناسان قرنطینه و همچنین محققان بیماری شناسی گیاهی ارائه گردد.